Αγνό έλαιο μουστάρδας, που λαμβάνεται μέσω της ψυχρής έκθλιψης και υποβάλλεται σε ελαφριά επεξεργασία σε θερμοκρασία μεταξύ 80C και 110C. Κατάλληλο για καλλυντική χρήση. Το σιναπέλαιο έχει συγκεκριμένο άρωμα και χαρακτηριστική πικάντικη γεύση. Αποτελεί ένα εξαιρετικά θρεπτικό προϊόν με ευρύ φάσμα θεραπευτικών αποτελεσμάτων.
For Every Hair Need
- Action [Hair]
- -
- Treatment [Hair - Multiple]
- -
Dimensions
- Quantity
- 250 ml
- Type
- -
Important information
Specifications are collected from official manufacturer websites. Please verify the specifications before proceeding with your final purchase. If you notice any problem you can report it here.